Bezoek Sydney 2
Door: marjoenwimopreis
Blijf op de hoogte en volg Wim en Marjo
25 September 2011 | Australië, Sydney
Tijdens de lunchpauze hebben we op de boulevard nog een leuk gesprek met een Nederlander die op vakantie was en uiteindelijk hier is blijven werken (al 6 jaar) en nu zelfs een eigen zaak heeft opgebouwd.
In de middag maken we een kleine rondvaart door de haven. Het is prachtig weer, op het water wel fris. Magnifiek om zoveel bezienswaardigheden nu vanaf het water te zien.
Sydney is een geweldige stad, een metropool!
25 September 2011 - 19:20
Leo & Toke:
Wat een leuk verslag en mooie foto's. Wij kunnen ons voorstellen, dat Sydney een overweldigende indruk bij jullie achterlaat. Wat kunnen steden toch ook mooi zijn. Geniet heerlijk van die bijzondere architectuur en bezienswaardigheden!
Bij de family Lammers gaat het goed, ze zijn donderdag uit het ziekenhuis gekomen. Dat is wel wat snel: met een keizersnee ben je nog niet veel waard na 3 dagen, anderzijds ben je het beste maar thuis. Met Fleur gaat alles prima, een prachtig meisje! Juliette heeft het wat zwaarder, maar gaat de goede kant op. Meer nieuws volgt per email. Lfs, Leo & Toke -
26 September 2011 - 17:41
Joeri En Sandra:
Super gaaf om deze verhalen te lezen. Je ziet alle bezienswaardigheden gelijk weer voor je.
Geniet er nog van zouden we zeggen.